Ulei motor MOTUL 300V Power Racing 5W-30 2L View larger

Ulei motor MOTUL 300V Power Racing 5W-30 2L

MOT-300V-PR-2

Vascozitate 5W-30
Ambalaj 2L

More details

In stoc

159,90 Lei

 • MOTUL 300V Power Racing 5W-30 2L

  Ulei de motor de curse complet sintetic bazat pe tehnologia ESTER Core. Prin parteneriate tehnice cu cele mai prestigioase echipe de curse auto, MOTUL a dezvoltat o gamă largă de lubrifianți pentru mașini de curse și sport. Linia de motorsport de 300 V îmbunătățește performanța motoarelor de ultimă generație, împreună cu o protecție ridicată împotriva uzurii, scăderii presiunii uleiului și oxidării din cauza temperaturii ridicate. Putere și fiabilitate. Diluție medie a motorului. Tip de utilizare: Sprint / Raliu

  Depășește standardele existente


  TIP DE UTILIZARE:

  Raliu - Cursa de scurta distanta; Toate motoarele de curse pe benzină sau diesel, aspirate natural sau turbo echipate cu injecție (directă/indirectă) sau cu carburator. Pentru motoarele pregătite pentru curse care funcționează pe o gamă largă de rpm și temperaturi; Tehnologia de bază ESTER: De zeci de ani, MOTUL a dezvoltat lubrifianți sintetici de înaltă performanță pe bază de esteri, selectând esteri față de alte stocuri de bază sintetice de înaltă performanță și combinându-i cu un pachet inovator de aditivi, MOTUL a creat o sinergie perfectă. Această tehnologie ESTER Core cea mai avansată permite puterea maximă a motorului fără a compromite fiabilitatea și uzura; Avantaje: Vâscozitatea SAE 5W-30 permite compensarea diluției medii a uleiului de motor cu combustibilul nears și menține o presiune stabilă a uleiului; Rezistenta maxima a peliculei de ulei la temperaturi foarte ridicate: Uzura motorului este redusa; Modificator de frecare: putere maximă de ieșire, scăderea temperaturii de funcționare; Volatilitate scăzută: consumul de ulei este redus. Stabilitate ridicată la forfecare: Presiune stabilă a uleiului, indiferent de condițiile de utilizare; RECOMANDĂRI: Pentru performanțe optime ale motorului, evitați amestecarea cu alți lubrifianți sintetici sau minerali. Potrivit pentru combustibil pe bază de alcool cu ​​interval de scurgere scurtat.

  Schimbarea uleiului: Consultați partenerul de service de tuning pentru intervalul de scurgere corespunzător.

  Nota:
  Montare universală: Aceste produse ar trebui să funcționeze cu vehiculul dvs., deoarece sunt universale pentru montare. Recomandăm clienților cercetări și verificări cu privire la aplicare. Acest lucru ar trebui să vă ajute să confirmați că acest lucru va funcționa pentru vehiculul dvs.

 • Vascozitate 5W-30
  Ambalaj 2L

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: