Senzor universal presiune pneuri TPMS - MOBILETRON (programabil) View larger

Set 4 senzori universali presiune pneuri TPMS - Mobiletron (programabil)

TX-P002x4

Acest produs nu este momentan pe stoc!

499,60 Lei

 • Set 4 senzori universali presiune pneuri TPMS - Mobiletron (programabil)

  Acest pachet contine un senzor marca MOBILETRON, pe care, la cerere, il vom programa pentru masina dvs. daca masina a fost echipata cu acest sistem din fabrica. 

  ATENTIE! 

  Nu achizitionati acest pachet in cazul in care masina nu are deja acest sistem montat sau daca masina dvs. nu a fost destinata pietei Europene (senzorii nu vor functiona pentru masini construite pentru Statele Unite sau unele parti din Asia si Orientul Mijlociu). 

  Ce trebuie sa stiti despre acesti senzori:

  • Acest senzor va fi programat special pentru masina dvs. si se vor potrivi doar pe acest model.
  • Mobiletron este un producator aftermarket din Marea Britanie, ce respecta 100% ceritenele OE ai producatorilor de autovehicule.
  • Simplu de montat, la orice vulcanizare, valva speciala fiind inclusa. Aceasta se va potrivi pe 99% din jantele OE sau aftermarket de pe piata.

  Odata montati la vulcanizare, este 100% necesar ca autovehiculul dvs. sa treaca prin procedura de imperechere cu noii senzori montati. In functie de marca si modelul autovehiculul, exista trei variante de imperechere a senzorilor cu masina:

  1. Varianta ECU. Cea mai simpla dintre toate, tot ce trebuie facut este sa accesati sectiunea TPMS/Tyre Pressure Measuring System al computerului de bord si sa indicati faptul ca ati instalat senzori noi. ECU-ul va transmite un semnal catre noii senzori si imperecherea va fi finalizata.
  2. TPMS Autolearn. Cea mai comuna varianta, se regaseste pe masinile mai noi, de regula dupa 2011-2013. Odata instalati senzorii, tot ce trebuie facut este ca masina sa ruleze 50-100km, iar senzorii se vor imperechea cu ECU-ul masinii automat. 
  3. OBD. Varianta putin mai complicata, de regula intalnita la autovehicule asiatice, de regula pana in 2011. Este necesar un dispozitiv special ce se leaga in mufa OBD a masinii si transmite acesteia faptul ca s-au montat senzori noi. De regula, aceasta operatiune se face la reprezentanta autovehicului. 

  Informatii complete despre imperecherea senzorilor cu masina dvs. gasiti in manualul de utilizare al masinii.  In unele cazuri extreme, poate fi necesar sa decuplati bateria si sa o recuplati la loc pentru a reseta senzorii.

2 alte produse in aceeasi categorie: